opakovane-na-ikoni
С уважение към труда на авторите и вашите поръчки.

Добрата опаковка е най-добрата застраховка

Всяка икона се опакова изключително грижливо, за да пристигне при Вас в отлично състояние!

Опциия за безплатна доставка

Безплатна доставка до офис на Спиди

Независимо от поскъпването на куриерските услуги, ако изберете доставка до офис на куриерска фирма "Спиди", сумата за доставка ще бъде за наша сметка.

Лесно плащане

Наложен платеж и опция за преглед

Всички икони се изпращат с възможност за преглед на пратката преди плащане. Това гарантира Вашето спокойно и сигурно пазаруване.

Сигурно пазаруване

Безпроблемно връщане

Иконите на живо са по-хубави отколкото на снимка. Но ако по някаква причина не сте удовлетворени от поръчката си, няма проблем да я откажете още в офиса на куриера. В такъв случай ще трябва единствено да заплатите обратната доставка.

"ICONS-BG" осигурява безплатна доставка до офисите на СПИДИ, както и фиксирана цена за доставка до адрес на клиента.

  • Заплащате при получаването - на куриерската фирма, след като отворите и прегледате пратката.
  • Доставката  на иконите, които са налични се извършва възможно най-бързо след заявката за покупка и обикновено Вие получавате произведенията още на следващия работен ден.
  • Всички детайли за това ще бъдат уточнени и по телефона, след като се свържем с Вас.
  • Произведенията са грижливо опаковани и застраховани.
  • Всички пратки се изпращат с наложен платеж (ППП*) и опция за преглед преди плащане. Това Ви гарантира спокойно и сигурно пазаруване.

* ППП - това е наложен платеж с Пощенски Паричен Превод. Важно е да знаете, че в този случай касовата бележка се замества от бележката, която получавате от куриера. Запазете си я при нужда.

*Ако желаете да направите подарък или сте клиент от чужбина, можете да направите сигурно и бързо плащане по банков път или чрез дебитна/кредитна карта. Необходимо е само да се свържете с нас, за да Ви изпратим необходимите данни.